Behaviour Interactive's Project T is geannuleerd

-

Behaviour Interactive - de maker achter Dead by Daylight - heeft slecht nieuws voor iedereen die vol verlangen zat te wachten op Project T. De third-person shooter gaat het levenslicht niet meer zien.

Via social media wordt het nieuws aangekondigd. Voor Project T heeft Behaviour Interactive de hulp ingeschakeld van een community aan playtesters. Deze proefkonijnen waren onderdeel van het Insider Program. Ze gaven waardevolle feedback in de vroege fase van de ontwikkeling. De gamemaker ging daarna aan de slag met een interne risicoberekening. Behaviour Interactive moest al snel concluderen dat het risico op een commerciële flop te hoog was en dat de resultaten uit de berekening simpelweg niet goed genoeg waren. Daarom hebben ze besloten de stekker uit Project T te trekken. Ze danken de fans voor de steun, maar daar kopen de spelers weinig voor. Op Twitter wordt er dus ook massaal gereageerd. De ene fan toont begrip, terwijl de ander er wat cynischer instaat. Wat denk jij?

Voorlopig moeten we het dus doen met Dead by Daylight, The Casting of Frank Stone en andere BI-games.

Bron: Behaviour Interactive
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord