Big Daddy gratis bij BioShock 2 Uber Edition

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Binnenkort verschijnt het vervolg op één van de meest originele games van 2007 onder dezelfde naam als dit eerste deel. Het gaat hier natuurlijk om het langverwachte BioShock 2. De game is ontwikkeld door de mensen van 2K Marin en wordt uitgegeven door 2K Games en staat gepland voor 9 februari.

De game neemt je mee naar het gefaalde utopia, genaamd Rapture. In het eerste deel crasht je vliegtuig middenin de Atlantische Oceaan, vlakbij een vuurtoren. Je zwemt naar de vuurtoren om daar hulp te zoeken. Je leven was daarna nooit meer hetzelfde. Het tweede deel speelt zich tien jaar na het origineel af. Je kruipt dit keer in de huid van een Big Daddy zelf om de Little Sister te beschermen tegen het kwaad van Rapture.

In de onderstaande video item wordt de speciale editie van BioShock 2 getoond, het Special Edition pakket wordt namelijk uitgepakt. Ook wordt de Uber Edition getoond, waarbij je een levensechte, Big Daddy cadeau krijgt. Maar of ze dat hadden moeten doen, ik betwijfel het. Kijk maar snel.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer