BioWare pronkt met prachtige Dragon Age: The Veilguard beelden

-

State of Play kent geen stoppen. Na het nieuws over de PlayStation 5 release van Palworld, krijgen we direct kersverse Dragon Age: The Veilguard te zien! We moeten zeggen de game ziet er waanzinnig uit!

Weten jullie nog dat iedereen zo liep te miepen over de Dragon Age: The Veilguard graphics? Nou, BioWare lijkt dat gezeur voor eens en altijd uit de wereld te willen helpen. Met een flinke gameplayvideo krijgen we veel meer van de game te zien. Niet alleen cinematics, maar ook bijvoorbeeld hoe we een gigantische baas te lijf kunnen gaan. Het is overigens logisch dat de game steeds meer aandacht krijgt. Dragon Age: The Veilguard staat namelijk gepland voor een release op 31 oktober van 2024 voor PlayStation 5, Xbox Series en pc!

Benieuwd naar al die kleine details? Check dan hier alles wat je moet weten over Dragon Age: The Veilguard!

Bron: State of Play
Rudy Wijnberg Mede-eigenaar en Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dragon Age: The Veilguard

Ontwikkelaar:

BioWare

Uitgever:

Electronic Arts

Release:

31 oktober 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord