Bit: Untitled Goose door mod binnenkort beschikbaar in Resident Evil 2

Geplaatst:

Een modder is bezig om de gans van Untitled Goose game binnenkort naar Resident Evil 2 remake te brengen. De modder maakte zijn project bekend doormiddel van een tweet op zijn Twitteraccount.

Alister een Resident Evil modder besloot met dit gansrijke project aan de gang te gaan. Hij blijkt een groot fan te zijn van de onlangs uitgekomen Untitled Goose Game en kwam op het idee om de gans als een monster naar de survival horrorgame toe te brengen. De gans past natuurlijk perfect als "monster" in de game gezien de rol die hij in zijn eigen game speelt. Op dit moment is Alister nog bezig om de mod te maken, maar hij heeft op Twitter alvast een klein voorproefje laten zien van wat je kan verwachten. Je kan de tweet hieronder bekijken.

Wanneer de mod uitkomt is nog niet bekend.

Bron: Twitter

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Resident Evil 2: Remake

Series

Resident Evil

Uitgever

Capcom

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

25 januari 2019

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord