Bit: Word NonStoppable in S.T.A.L.K.E.R. 2

Geplaatst:

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl laat nog even op zich wachten, maar fans van het origineel kunnen hun hart ophalen vandaag. De nieuwe trailer toont namelijk de terugkeer van de NON STOP energiedrankjes.

NON STOP is onderdeel van de producten die de Oekraïense New Products Group verkoopt. Dit energiedrankje is in vele smaken te verkrijgen, maar het heeft ook een bijzondere rol gespeeld in de originele S.T.A.L.K.E.R.-games. Daar was dit energiedrankje namelijk een handig item, die ervoor zorgde dat veel stalkers de finishlijn konden halen. S.T.A.L.K.E.R. heeft lichte RPG-elementen en dankzij de verfrissingen kon je zo je stamina herstellen. Altijd handig, zeker als je achternagezeten wordt door een roedel honden. In de hele korte trailer krijgen spelers ook voor het eerst het treinstation Yaniv te zien. Hierbij is wederom de Oekraïense spelling aangehouden in plaats van de Russische manier van schrijven.

Check hier de meest recente S.T.A.L.K.E.R. 2 gameplaytrailer.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl staat op de planning voor 2023 voor de pc en Xbox Series X|S.

Bron: GSC Game World
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Uitgever

GSC Game World

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

5 september 2024

Ontwikkelaar

GSC Game World

Gameliner Awards

Best of gamescom 2023

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord