God of War

  • Ontwikkelaar Bend Studio
  • Eerste releasedatum 20 april 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4
  • Genre Actie
  • Gameliner score

Bit: Zo zien de Super Smash Bros. personages eruit in God of War

Rafael Grassetti, art director van God of War, is eens aan de haal gegaan met de personages van Super Smash Bros. Ultimate. Het gevarieerde roster bevat veel droommateriaal voor Grassetti en blijkbaar heeft de beste man flink wat tijd over. Op zijn Instagram gaat hij namelijk helemaal los met zijn visie omtrent de iconische personages.

God of War is nou niet bepaald een kindvriendelijke game. Sterker nog, het is een beetje het tegenovergesteld van Smash. Toch kan Grassetti het niet laten om eens te visualiseren hoe de personages eruit zouden zien in de God of War-omgeving. De resultaten zijn... angstaanjagend op zijn minst. De art director is al klaar met Fox, Bowser, Link, Sonic en Samus. Toch is de beste man nog lang niet klaar, hij werkt momenteel namelijk aan Mewtwo. Benieuwd naar zijn huidige schetsen? Check dan even onderstaande slideshow en volg hem op Instagram!

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?