Call of Duty: Black Ops komt 9 november 2010

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Zojuist heeft uitgever Activision de naam van de nieuwe Call of Duty aangekondigd. De nieuwe naam van Call of Duty gaat de subtitel Black Ops meekrijgen.

De website van de game is inmiddels ook al gelanceerd en laat tevens zien dat Call of Duty: Black Ops op 9 november van dit jaar gaat verschijnen.
Op welke platforms de game gaat verschijnen is nog niet bekend, maar dat zal spoedig bekend worden gemaakt.

Hoewel we nog steeds weinig weten over het vervolg lijkt Call of Duty: Black Ops eerdere geruchten waar te maken. De game speelt zich af tijdens de koude oorlog en bevat ook de momenten uit die periode, zoals de conflicten in Vietnam en de beroemde bestorming van de Iraanse ambassade uit 1980 in Londen.

Uit het niks liet ontwikkelaar Treyarch begin april een teaser zien waarin enkele atoomwapens en de oud-president van Amerika Kennedy vlak voor zijn dood zijn te zien. Op de achtergrond maakt een computer irritante bliep geluidjes en herhalen verschillende stemmen steeds NOVA SIX.

De trailer van deze nieuwste telg uit de COD-serie staat gepland voor vannacht, op GameTrailers TV.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer