Capcom komt met E3 line-up

Van 2 t/m 4 juni van dit jaar vind de E3 plaats in Los Angeles. Zojuist heeft Capcom haar line-up bekendgemaakt van games die getoond gaan worden op de E3. Naast wat bekende titels zullen ook wat nieuwe games worden aangekondigd, deze zijn dan ook direct leverbaar.

Het is ook bekend dat Dead Rising 2 wordt getoond, echter wel achter gesloten deuren. De rest van de titels die we van Capcom op de E3 aanwezig zullen zijn ziet er als volgt uit:

* Dark Void (PS3, 360, PC)
* Lost Planet 2 (momenteel 360, PC)
* Dead Rising 2 (behind closed doors)
* Spyborgs (Wii)
* Resident Evil: Darkside Chronicles (Wii)
* Monster Hunter Freedom Unite (PSP)
* Marvel vs Capcom 2 (digital release voor PS3, 360)
* Fate Unlimited Codes (digital PSP release)
* Street Fighter IV (PC)
* Bionic Commando (PC)
* Mega Man Star Force 3 (DS)
* Resident Evil Archives: Resident Evil (Wii)
* Capcom Mystery Game #1 (speelbaar in de booth)
* Capcom Mystery Game #2 (wordt aangekondigd tijdens persconferentie)
* Capcom's mobile group, Capcom Interactive

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?