Capcom kondigt Mega Man Universe aan

Zojuist heeft uitgever en ontwikkelaar Capcom een nieuwe Mega Man game aangekondigd voor Xbox LIVE en het PlayStation Network. De game gaat de naam Mega Man Universe meekrijgen en zal de oude Mega Man zijn in een nieuw jasje, aldus Kenji Inafune van Capcom.

We are thrilled to finally be able to announce Mega Man Universe. This game will break the mold and challenge the conventional wisdom of what a Mega Man game can be. When fans finally get to see it, I believe they'll envision their most far-out Mega Man dreams coming true.

Het zal een creatieve game worden verteld Inafune. Wanneer we met de game aan de slag kunnen is nog niet bekend. Houd Gameliner in de gaten voor meer informatie.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?