Crash Bandicoot 5 naar verluidt geschrapt

-

Een project dat reeds drie jaar lang in ontwikkeling is, is zojuist gecrasht. Welk project? Zet je schrap, want het schijnt dat Crash Bandicoot 5 geschrapt is!

Een zwarte dag voor liefhebbers van frustrerend moeilijk platformers. Naar verluidt is het vervolg op Crash Bandicoot 4: It's About Time niet langer in ontwikkeling. Character Designer Nicholas Kole klapt op Twitter namelijk uit de school door te commenten op een post van een Spyro the Dragon-fan. Het project dat codenaam "Project Dragon" draagt is namelijk gecrasht en geburned. Cole heeft eerder gewerkt aan zowel de Spyro Reignited Trilogy en Crash Bandicoot 4: It's About Time (review). Bij een opmerking van een Spyro fan dat deze "serieus pissed zou zijn als de nieuwe Spyro gecanceled zou zijn" antwoordde Cole dat het hierbij niet om Spyro gaat. Fans van Crash gaan echter wel flink teleurgesteld zijn. Niet al te cryptisch van de beste man, want hieruit kunnen we toch wel vrij duidelijk concluderen dat Crash Bandicoot 5 codenaam Dragon draagt en dus geannuleerd is.

Of dit natuurlijk echt zo is, is nog maar de vraag. Wellicht komen we helemaal nooit te weten over de Crash Bandicoot 5 game die geschrapt zou zijn.

Bron: X
Rudy Wijnberg Mede-eigenaar en Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Crash Bandicoot 4: It's About Time

Ontwikkelaar:

Vicarious Visions

Uitgever:

Activision Blizzard

Release:

2 oktober 2020

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord