De nieuwe Sin and Punishment laat zich zien

Geplaatst: 11 april 2010 17:16
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

De Nintendo 64 arcade shooter Sin and Punishment: Successor of the Earth kwam in 2000 al uit in Japan. Eind vorig jaar kwam het langverwachte vervolg op de game, Sin and Punishment 2: Successor of the Skies, uit in Japan. Nu kruipt de dag dat het spel in Europa uitkomt dichterbij en zien wij er dus ook steeds meer van.

Zojuist is de Europese packshot verschenen op het internet, welke hieronder te bekijken is. Volgens Japanse reviews is het spel even geniaal als zijn voorganger op de Nintendo 64, maar of de ontvangst van Europese pers en fans ook even lovend zal moeten we nog afwachten tot 7 mei. Dan komt de game exclusief uit de Nintendo Wii.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer