De Sims 3 krijgt nieuwe uitbreiding

In een persbericht kondigt Electronic Arts een uitbreiding op de Sims 3 aan. Het draait in deze uitbreiding om het uitgaansleven, feesten en plezier van je Sim. De uitbreiding krijgt de naam De Sims 3: Late Night mee.

In deze uitbreiding zullen ook vampieren deel uitmaken in de game. Of als het nog niet gezellig genoeg is zou je kunnen denken.

De releasedatum van deze uitbreiding is helaas nog niet bekend, maar waarschijnlijk zal deze rond de kerst verschijnen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?