Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Dead Cells

  • Ontwikkelaar Motion Twin
  • Eerste releasedatum 10 mei 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile , Nintendo Switch
  • Genre Metroidvania , Roguelike
  • Gameliner score -

Dead Cells binnenkort tijdelijk gratis op de Nintendo Switch

De roguelike metroidvania Dead Cells is binnenkort tijdelijk gratis te spelen op de Nintendo Switch. Dat heeft de Japanse gamegigant aangekondigd op Twitter.

Dead Cells kwam in 2018 uit op verschillende platformen. Begin vorig jaar kwam de eerste betaalde dlc van de game uit genaamd The Bad Seed en volgende week verschijnt de tweede dlc genaamd Fatal Falls. Nintendo geeft mensen met een Nintendo Switch Online-abonnement volgende week de kans om de game tijdelijk gratis uit te proberen. Als gebruikers de game nu op proef downloaden kunnen zij van 26 januari tot 1 februari de game gratis spelen. De aankondiging is hieronder te bekijken.

Dead Cells nu beschikbaar op de Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, pc en smartphones.

BRON Twitter

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?