Dead Cells

  • Ontwikkelaar Motion Twin
  • Eerste releasedatum 10 mei 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile , Nintendo Switch
  • Genre Metroidvania , Roguelike
  • Gameliner score -

Gameplay: Gameplay en releasedatum Dead Cells Fatal Falls DLC vrijgegeven

Ontwikkelaar Motion Twin heeft onlangs nieuwe gameplaybeelden en de releasedatum van de Fatal Falls DLC voor Dead Cells vrijgegeven. De nieuwe DLC kunnen we over een paar weken verwelkomen.

Dead Cells is een roguelike die een paar jaar geleden is uitgekomen. Begin vorig jaar verscheen de eerste betaalde DLC voor Dead Cells, genaamd The Bad Seed. In december leerden we dat er een tweede DLC-pakket naar de game komt. Middels een trailer kondigde Motion Twin toentertijd de Dead Cells Fatal Falls DLC aan. Hoewel de trailer vrij kort was, konden we al zien wat we een beetje van de nieuwe DLC konden verwachten. Inmiddels zijn ook de eerste gameplaybeelden van de DLC vrijgegeven. In deze nieuwe gameplaytrailer van Fatal Falls kunnen we de twee nieuwe gebieden zien die je kunt gaan verkennen. Naast de nieuwe gebieden, The Fractured Shrines en The Undying Shores, zien we ook nieuwe vijanden die je er kunt tegenkomen.

Dead Cells is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en mobiele apparaten. De nieuwe DLC Fatal Falls verschijnt op 26 januari.

BRON Motion Twin

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?