Trailer: Dead Cells krijgt DLC genaamd Fatal Falls

Geplaatst:

Dead Cells krijgt er weer een nieuwe uitbreiding bij. We mogen onze platforming skills gaan laten zien in de DLC Fatal Falls.

De teaser video is maar kort, maar toch krijgen we wat te weten van deze DLC. Zo zien we diverse nieuwe stukken van verse levels. De stukken die we te zien krijgen lijken erg hoog in de lucht te zitten. Er komen in totaal twee nieuwe levels naar Dead Cells, die allebei te vinden zijn in het middenstuk van de game. Naast de nieuwe levels is er ook een nieuwe eindbaas aanwezig die het op gaat nemen tegen de Beheaded (het personage van Dead Cells). Er zijn geruchten dat deze DLC ook nieuwe animaties gaat toevoegen in de vorm van emotes. We zien een Dark Souls verwijzing met de iconische "Praise the Sun" houding. Bekijk hier de eerste DLC The Bad Seed.

Dead Cells is nu beschikbaar voor de pc, moderne consoles en mobile.

Bron: Motion Twin
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead Cells

Series

-

Uitgever

Motion Twin

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch

Releasedatum

10 mei 2017

Ontwikkelaar

Motion Twin

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord