Dead Cells

  • Ontwikkelaar Motion Twin
  • Eerste releasedatum 10 mei 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile , Nintendo Switch
  • Genre Metroidvania , Roguelike
  • Gameliner score -

Trailer: Dead Cells krijgt DLC genaamd Fatal Falls

Dead Cells krijgt er weer een nieuwe uitbreiding bij. We mogen onze platforming skills gaan laten zien in de DLC Fatal Falls.

De teaser video is maar kort, maar toch krijgen we wat te weten van deze DLC. Zo zien we diverse nieuwe stukken van verse levels. De stukken die we te zien krijgen lijken erg hoog in de lucht te zitten. Er komen in totaal twee nieuwe levels naar Dead Cells, die allebei te vinden zijn in het middenstuk van de game. Naast de nieuwe levels is er ook een nieuwe eindbaas aanwezig die het op gaat nemen tegen de Beheaded (het personage van Dead Cells). Er zijn geruchten dat deze DLC ook nieuwe animaties gaat toevoegen in de vorm van emotes. We zien een Dark Souls verwijzing met de iconische "Praise the Sun" houding. Bekijk hier de eerste DLC The Bad Seed.

Dead Cells is nu beschikbaar voor de pc, moderne consoles en mobile.

BRON Motion Twin

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?