Dead Cells

  • Ontwikkelaar Motion Twin
  • Eerste releasedatum 10 mei 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile , Nintendo Switch
  • Genre Metroidvania , Roguelike
  • Gameliner score -

Trailer: Dead Cells: The Bad Seed onthuld animatietrailer

De eerste betaalde DLC voor Dead Cells heeft een animatietrailer ontvangen. Uitgever Motion Twin gaf deze vrij via YouTube.

We zien de stijl die we gewend zijn van de vorige animatietrailers. Humor en actie staan centraal, maar het verteld ons stiekem ook iets over de nieuwe uitbreiding zelf. Dead Cells: The Bad Seed geeft de spelers twee nieuwe werelden en een nieuwe eindbaas om tegen te strijden. De trailer geeft ons een goed idee hoe deze badguys eruit zien. De trailer eindigt abrupt met de dood van de Beheaded, iets waar elke Dead Cells speler zich in kan vinden.

Dead Cells is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en iOS. Dead Cells: The Bad Seed is beschikbaar vanaf vandaag.

BRON Motion Twin

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?