Trailer: Dead Cells: The Bad Seed onthuld animatietrailer

Geplaatst:
Aangepast: 12 februari 2020 11:12

De eerste betaalde DLC voor Dead Cells heeft een animatietrailer ontvangen. Uitgever Motion Twin gaf deze vrij via YouTube.

We zien de stijl die we gewend zijn van de vorige animatietrailers. Humor en actie staan centraal, maar het verteld ons stiekem ook iets over de nieuwe uitbreiding zelf. Dead Cells: The Bad Seed geeft de spelers twee nieuwe werelden en een nieuwe eindbaas om tegen te strijden. De trailer geeft ons een goed idee hoe deze badguys eruit zien. De trailer eindigt abrupt met de dood van de Beheaded, iets waar elke Dead Cells speler zich in kan vinden.

Dead Cells is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en iOS. Dead Cells: The Bad Seed is beschikbaar vanaf vandaag.

Bron: Motion Twin
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead Cells

Series

-

Uitgever

Motion Twin

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch

Releasedatum

10 mei 2017

Ontwikkelaar

Motion Twin

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord