Diablo III

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 4 september 2013
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre MMO
  • Gameliner score

Diablo III bèta begint deze maand

De game waar onder andere veel pc games naar uitkijken is Diablo III. De game is alweer een tijdje in ontwikkeling en als we de Blizzard mogen geloven zal deze maand de bèta van start gaan.

Het is mogelijk om je vanaf vandaag in te schrijven via Battle.net. Wanneer je bent ingelogd, kun je een bèta-account aanmaken. Het is echter geen garantie dat je mee mag doen aan de bèta heeft de ontwikkelaar op haar website laten weten.

De organisatie gaat kijken naar de specificaties van je pc en nog een aantal ander factoren of je mag meedoen aan deze bèta. Blizzard laat weten dat ze veel variatie willen in de specificaties, zodat we problemen voortijdig kunnen aanpakken.

Wanneer Diablo III verkrijgbaar is is nog niet bekendgemaakt. "Het is klaar, wanneer het klaar is", roept de ontwikkelaar al jaren. We houden het voor je in de gaten.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?