Diablo III onthult heksendokter

Geplaatst: 25 maart 2010 11:49
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

DJ, de grote man achter Gameliner, is maar weinig in beeld, maar wanneer hij in beeld is dan heeft hij het over zijn voorliefde voor de Diablo-serie. Zijn geluk ging niet op, toen hij kreeg te horen dat er een derde deel van deze game werd aangekondigd.

Zojuist laat Blizzard Entertainment de eerste beelden zien van de game. Het gaat om een heksendokter. Dat het hier om een vrouw gaat hoef ik jullie vast niet vertellen, ze zal tussen al het mannengeweld, haar mannetje moeten staan. Samen met haar drie lotgenoten de Male Wizard, Female Barbarian en de Female Monk.

Wanneer het derde deel wordt uitgebracht is nog niet bekend. Blizzard Entertainment neemt altijd zijn tijd bij het maken van games, maar de makers denken zelf rond 2011 de game uit te brengen.

Naast Diablo III is Blizzard Entertainment ook bezig met World of Warcraft: Cataclysm en StarCraft II, waarschijnlijk krijgt de World of Warcraft-game voorrang.

Beelden van deze nieuwe class zijn terug te vinden op de officiële website van de game.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer