Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Diablo IV

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 6 juni 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Dungeon Crawler
  • Gameliner score

Diablo IV Tempered Champions krijgen eeuwige roem

Om de echte Hardcore dungeon crawlers van het plebs te onderscheiden heeft Blizzard een helse uitdaging de sterfelijke wereld in geslingerd: bereik als eerste level 100 in Hardcore modus en sleep eeuwige roem binnen. Die eeuwige roem komt in de vorm van een naamsvermelding, maar niet zomaar eentje.

Neen, omdat Blizzard wil dat het bewijs van deze bovenmenselijke daad in steen gebeiteld komt te staan, worden de namen van de eerste duizend spelers die hierin slagen letterlijk in steen gebeiteld. Wie level 100 in Hardcore modus behaalt en daarmee de in-game Tempered Champion-titel behaalt, mag daarvan onomstotelijk bewijs - samen met de volledige Battletag en het hashtag #Diablo4Hardcore - richting het officiële Diablo Twitter-account sturen. De eerste duizend spelers zullen met een beetje geluk worden beloond. In hoeverre je daar ook echt recht op hebt, ligt namelijk aan het reglement en of je aan de eisen voldoet.

Op het forum van Diablo IV valt namelijk te lezen dat enkele landen uitgesloten zijn van deelname. Gelukkig voor ons staat Nederland daar niet tussen, maar België wel, wat jammer is voor onze eventuele Vlaamse lezers. Ook dien je van onbesproken gedrag te zijn en dus geen slechte reputatie te hebben bij Blizzard. Wanneer je dus een keer op de lijst bent beland om lompigheid in één van Blizzards servers, kun je het al schudden. Ook individuen die in de maand mei de pre-release al hebben mogen spelen, zijn uitgesloten van deelname.

Zij die zich moedig genoeg achten om hun naam vereeuwigd te zien in een heus Lilith-standbeeld - waarvan nog niet wordt gezegd hoe groot dat ding eigenlijk wordt of waar dat komt te staan - hebben tot 1 september de tijd om hun macht te bewijzen. Voor wie denkt dat dit appeltje-eitje wordt, in de Hardcore modus wordt je level na elke dood gereset. Succes daarmee dus.

Geen idee wat Diablo IV eigenlijk is en of dat leuk genoeg is om je sociale leven voor op te geven, puur om op dat Lilith-beeld vermeld te worden? Geen probleem. Dankzij onze eigen dungeon crawler Claudia ben je in no-time op de hoogte zodra je haar Diablo IV preview hebt gelezen. En als je dan toch bezig bent, klik gelijk even door naar haar Alles Wat je Moet Weten over Diablo IV, zodat je geheel beslagen ten ijs komt, wat al lastig genoeg is in de hel.

Over auteur Patrick Meurs

Patrick Meurs Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?