Dit is de nieuwe Xbox Wireless Headset

-

De nieuwe Xbox Wireless Headset is zojuist uitgebracht door Microsoft. We hebben hier de nieuwe audio- en gebruiksfeatures voor je op een rijtje gezet.

Audio is maar al te belangrijk voor een fijne game-ervaring en dat weten de beste mensen bij Xbox. Om te beginnen bevat de nieuwe Xbox Wireless Headset Dolby Atmos zonder dat de gebruiker daar extra voor moet dokken. Deze functie helpt met het leveren van immersieve, ruimtelijke audio. Daarnaast is de batterijduur verlengt naar twintig uur per sessie, zodat je ongestoord kan blijven gamen. Verder is ook de microfoon verbeterd met auto-mute en voice isolation voor scherpere communicatie. Tot slot kunnen spelers rekenen op verbinding dankzij Bluetooth 5.3. - geen draadjes zijn nodig. Ondanks dat er veel verbeterpunten zijn doorgevoerd, kan Xbox niet uitgaan van alleen maar positieve feedback. In de comments vraagt men zich af of dit wel een nieuwe headset is, omdat het stukje tech sprekend lijkt op de voorganger.

Geïnteresseerd in tech? Check dan vooral onze reviews van JBL Quantum 910 Wireless en JBL Tour Pro 3.

De Xbox Wireless Headset is nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 109,99.

Bron: Xbox Wire
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord