Dit is Fortnite Chapter 5 Season 3 - Wrecked

Geplaatst: 27 mei 2024 10:20
-

Stap in de regelrechte zandstorm die Fortnite Chapter 5 Season 3 - Wrecked heet. Check hier de nieuwe content voor de populaire battle royale-game!

Fortnite Chapter 5 Season 3 - Wrecked doet aan veel verschillende franchisen denken. Het thema en de originele content is vooral terug te linken aan Mad Max, maar ook een schurk uit X-Men arriveert op het strijdtoneel. Ja, Magneto kan genoeg schade aanrichten met het vele schrootmetaal. Wellicht moet je in je power armor stappen om een vuist te kunnen maken tegen het chaotisch geweld. Ja, de Fornite x Fallout cross-over is een feit. Ben jij al klaar om het Wasteland te betreden? Dit zandlandschap zit vol met nieuwe features voor de Fortnite-spelers. Zo kun je nu ook vechten om de War Bus over te nemen. Nadat je uit de Battle Bus gesprongen bent, kun je de War Bus inzetten voor extra kansen op die felbegeerde Victory Royale. Verder kent Chapter 5 Season 3 - Wrecked zoals gewoonlijk nieuwe wapens, skins en een battle pass.

Fortnite is nu beschikbaar voor alle moderne platformen.

Bron: Epic Games
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fortnite

Ontwikkelaar:

Epic Games

Uitgever:

Epic Games

Release:

25 juli 2017

-

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord