Dit is het verhaal van Elden Ring Shadow of the Erdtree

Geplaatst: 21 mei 2024 17:15
Aangepast: 23 mei 2024 21:58
-

Over een klein maandje kunnen de Tarnished terugkeren naar Elden Ring. Check hier de filmische story trailer van Shadow of the Erdtree!

Middels vers cinematisch beeldmateriaal is de kogel nu toch definitief door de kerk: Miquella gaat een cruciale rol spelen in het narratief van de DLC. De zachtaardige demigod staat flink in de belangstelling, al is Messmer ook nadrukkelijk aanwezig. In de trailer wordt hij afgebeeld als een tiran die aan het front stond van een ongeziene oorlog - al lijkt het eerder op een vurige executie. Voor redenen onbekend heeft Miquella afstand gedaan van zijn krachten en goddelijkheid. Echter, er zijn nog heel veel figuren die hem vereren en hem op de voet volgen. Zoals wie? Wat dacht je van elke NPC die we in de vorige Shadow of the Erdtree-trailer gezien hebben.

Wil je meer te weten komen over de uitbreiding? Lees dan hier alles wat je moet weten over Elden Ring Shadow of the Erdtree.

Elden Ring is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. Shadow of the Erdtree arriveert op 21 juni.

Bron: Bandai Namco
Bram Noteboom Head of Content

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Elden Ring

Ontwikkelaar:

FromSoftware

Uitgever:

Bandai Namco

Release:

25 februari 2022

Beste game van 2022

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord