Eerste DLC voor Split/Second: Velocity deze maand

Geplaatst: 9 augustus 2010 09:27
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Ontwikkelaar Black Rock heeft op de officiele facebook-pagina van Split/Second: Velocity de eerste DLC aangekondigd.

Het eerste pakket bevat enkele nieuwe liveries, waarmee je jouw bolides er nog beter uit kunt laten zien. Het tweede pakket krijgt de naam High Octane mee en bevat een geheel nieuwe voertuig, welke hieronder is te aanschouwen.

Daarnaast zal er een derde DLC-pakket aanwezig zijn. Deze zal gratis worden weggegeven door de ontwikkelaar, om zo iets terug te doen voor de community. Deze DLC bevat de voertuig Ryback Cyclone, een originele klassieker. In september gaat het feest gewoon weer door, want dan kunnen we meer DLC van de ontwikkelaar verwachten, waaronder een nieuw gebied.

De nieuwe content zal in de komende weken beschikbaar zijn op Xbox LIVE of het PlayStation Network samen met de DLC in september.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer