Fable 3 krijgt toch nog een vervolg?

Peter Molyneux heeft zojuist in een interview met Inside Xbox laten weten dat Fable niet beperkt tot een trilogie. We zouden moeten vergeten dat Fable 3 een trilogie is zegt de beste man.

Forget about the word 'trilogy'. I hate limiting ourselves to a trilogy. I want you to feel that you're on a journey in Fable, and I'm not going to tell you what happens at the end of Fable III but I don't think you'll feel in any way that you've reached the end of a trilogy.

Fable 3 zal op 29 oktober verkrijgbaar zijn voor de Xbox 360, en een maand later voor de pc versie.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?