FFXIII artwork houden of weggeven?

In februari werden Yordi en ik uitgenodigd door Square Enix om in Antwerpen eens kennis te maken met Final Fantasy XIII en Just Cause 2. Deze games zijn beiden alweer een tijdje uit. Bij dit bezoek krijgen wij vette goodies mee naar huis, zoals dat gebruikelijk is wanneer je een uitgever bezoekt. De goodies die we meekregen waren onder andere een Just Cause 2 schoudertas, maar ook wat vette Final Fantasy XIII artwork. Op de redactie aangekomen, kwam ik er al snel achter dat ik deze artwork niet lang in mijn bezit zou hebben. Michelle is namelijk een enorme Final Fantasy-fan en zoals dat vaak gaat bij vrouwen, pakken ze je alles af.

- the end -

Dat is niet waar natuurlijk. Wel dat we naar Antwerpen waren geweest om de presentatie bij te wonen, maar niet dat Michelle deze prachtige Final Fantasy goodies letterlijk heeft afgepakt. Op onze redactie gaat dat allemaal gemoedelijk en we gunnen elkaar dan ook wel eens wat.

Michelle was er bovendien heel erg blij mee, vertelde ze.

- the end -

Vorige week, toen iedereen nog bij aan het bijkomen was van Pasen en de site wel uitgestorven leek, kon mijn geluk niet op toen de postbode een pakketje bracht. Er zaten games in en het onderstaande artwork van Final Fantasy XIII was ook aanwezig. Verrassend genoeg was het dezelfde artwork die we in Antwerpen hadden meegekregen en die ik aan Michelle had gegeven.

Ik twijfel alleen nog even of ik ze moet gaan weggeven als prijsvraag of dat ik ze hier op kantoor moet ophangen, zodat we er allemaal eens naar kunnen kijken. Misschien dat jullie me kunnen helpen met het maken van een beslissing.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?