FIFA en Marvel slaan handen ineen

Geplaatst: 15 augustus 2022 18:15
Aangepast: 15 augustus 2022 18:17

EA Sports heeft vandaag een unieke samenwerking aangekondigd. Het bedrijf maakt namelijk bekend dat zij voor FIFA een samenwerking aangaan met Marvel.

De eerste vraag die waarschijnlijk door je heen schiet is of je met bekend Marvel personages kan voetballen. Dat is niet het geval. Het gaat hierbij namelijk om FUT Heroes in FIFA 23. Artiesten van Marvel zorgen voor de illustraties. Zo kun je die hieronder al zien van Yaya Touré, Park Ji-Sung, Donovan en Marchisio. Daarnaast komen er ook decoratieve items naar de game die geïnspireerd zijn door Marvel-personages. Denk hierbij aan tifos, shirtjes, ballen en meer. Mocht je dat echt niet genoeg vinden, dan kun je ook een online Marvel stripboek bemachtigen. Meer informatie omtrent dit stripboek volgt op een later moment.

Mocht je meer willen zien van FIFA 23 dan kan dat. EA heeft kortgeleden trailers van FIFA Ultimate Team, Pro Clubs en de carrièremodus vrijgegeven.

FIFA 23 Marvel

FIFA 23 staat gepland voor een release op 30 september voor pc, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: EA Sports
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot FIFA 23

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

30 september 2022

Ontwikkelaar

EA Sports

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.