Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Films: Sony brengt trailer uit van Gran Turismo-film

Stoelriemen vast? Sony geeft middels een nieuwe trailer vast een voorproefje van de film Gran Turismo, die later dit jaar in de bioscoop verschijnt.

Sony Pictures Entertainment werkt momenteel aan een film rondom de Gran Turismo franchise. Sony heeft eerder al bekendgemaakt dat deze film over racen ergens in 2023 verschijnt. Het volgt het waargebeurde verhaal van de Britse coureur Jann Mardenborough waarin hij zijn ervaring als gamer benut om in echte auto's prijzen te winnen. De film wordt geregisseerd door Neill Blomkamp en de rollen worden onder meer vertolkt door David Harbour, Orlando Bloom en Archie Madekwe.

Gran Turismo is ergens in augustus in de bioscoop te bewonderen.

BRON Sony Pictures Entertainment

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?