Firstlook krijgt bezoek van Duke Nukem

Geplaatst: 10 september 2010 00:36
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Duke Nukem Forever is ongeveer dertien jaar in ontwikkeling. De game is aantal keer geannuleerd en heeft een aantal keer opnieuw een release datum gehad. Toch lijkt het er dit keer echt van te komen. Duke Nukem Forever wordt ontwikkeld door Gearbox en moet volgend jaar gaan verschijnen voor de pc, Xbox 360 en PlayStation 3.

De game werd voor het eerst getoond op PAX 10 en nu heeft de organisatie van Firstlook aangekondigd dat ze de game naar ons kikkerlandje hebben weten te halen.

Dus Duke Nukem Forever zal op 2 en 3 oktober speelbaar zijn op Firstlook. Klik hier voor meer informatie over het event. Tevens heeft de organisatie aangegeven dat het event voor 14+ is. Kom jij ook naar Firstlook dit jaar?

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer