Firstlook krijgt bezoek van Duke Nukem

Duke Nukem Forever is ongeveer dertien jaar in ontwikkeling. De game is aantal keer geannuleerd en heeft een aantal keer opnieuw een release datum gehad. Toch lijkt het er dit keer echt van te komen. Duke Nukem Forever wordt ontwikkeld door Gearbox en moet volgend jaar gaan verschijnen voor de pc, Xbox 360 en PlayStation 3.

De game werd voor het eerst getoond op PAX 10 en nu heeft de organisatie van Firstlook aangekondigd dat ze de game naar ons kikkerlandje hebben weten te halen.

Dus Duke Nukem Forever zal op 2 en 3 oktober speelbaar zijn op Firstlook. Klik hier voor meer informatie over het event. Tevens heeft de organisatie aangegeven dat het event voor 14+ is. Kom jij ook naar Firstlook dit jaar?

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?