FromSoftware heeft naam Elden Ring in handen

Geplaatst:
Aangepast: 17 februari 2024 12:05

FromSoftware, ontwikkelaar van onder andere Elden Ring en Dark Souls, heeft de naam Elden Ring overgenomen van uitgever Bandai Namco. Dat blijkt uit een onlangs gevonden handelsmerk uit de Verenigde Staten.

FromSoftware staat bekend als de ontwikkelaar van de populaire Soulsborne-games. De laatste game Elden Ring won zelfs de Game of the Year Award in 2022. Nu lijkt het dat de ontwikkelaar naast de aankomende Elden Ring dlc-release ook bezig met andere zaken. Zo heeft de ontwikkelaar de naam Elden Ring overgenomen van uitgever Bandai Namco. Elden Ring is de Westerse naam van de game. FromSoftware is onlangs begonnen met het zelf uitbrengen van zijn games in Japan, maar voor de Westerse release van Elden Ring lieten ze het uitgeven afhandelen door Bandai Namco. Met de overname van de naam kan het zo zijn dat FromSoftware van plan is om ook het uitgeven van games in het Westen zelf te gaan doen. Helaas is dat niet uit het patent af te leiden, want daar is geen openbare overdracht voor nodig zoals met een naam wel het geval is.

Elden Ring naam

Elden Ring is nu beschikbaar op de pc, Xbox Series, Xbox One en PlayStation 5. Lees hier Brams lovende Elden Ring review.

Bron: VGC

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Elden Ring

Series

Dark Souls

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 februari 2022

Ontwikkelaar

FromSoftware

Gameliner Awards

Beste game van 2022

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord