Gameplay: Capcom deelt nog meer informatie over Exoprimal

Geplaatst:

Als jij in bent voor een vage game waarbij je continu denkt, why? Dan zit je met Exoprimal helemaal goed. De game verschijnt spoedig, maar niet voordat Capcom ons overspoelt met nieuwe Exoprimal gameplaybeelden en informatie over de diverse modi.

Naast het feit dat Exoprimal gewoon giga vaag is, is het ook een echte aandachtstrekker. De aankomende dinoknaller uit de stallen van Capcom plaatst spelers in groteske exosuits waarmee je hordes aan dinosauriërs aan gort dient te knallen. Naast een uitgebreide story modus weet Capcom te onthullen dat er zelfs na het uitspelen van het verhaal meer dan genoeg te doen valt. Er is immers altijd meer te looten. Naast de singleplayer modus kunnen we ook los in de Gauntlet-modus, een wekelijks roterende modus die je in rap tempo dient te voltooien voor mooie beloningen. Als klapper op de vuurpijl is er een tweede open bèta voor Exoprimal aangekondigd waarin je vroegtijdig aan de slag kunt met de game. Deze open bèta is beschikbaar vanaf 16 juni 02:00 tot en met 19 juni 01:59. In deze Exoprimal Open Bèta kan je aan de slag met tien nieuwe co-op missies en de nieuwe aanpassingen die uit de vorige bèta zijn komen vloeien.

Check hier onze preview van Exoprimal. Wil je meer zien van de PvPvE-game? Check dan hier de Street Fighter x Exoprimal cross-over.

Exoprimal kent een releasedatum. De actiegame is beschikbaar vanaf 14 juli voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. Tevens lanceert Exoprimal op Xbox Game Pass.

Bron: Capcom Showcase
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Exoprimal

Series

-

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

14 juli 2023

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord