Gears of War 3 komt 8 april 2011

Geplaatst: 13 april 2010 08:57
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Epic lead designer Cliff Bleszinski heeft in de Amerikaanse Late-Night-Talk-show van Jimmy Falton aangegeven dat we Gears of War 3 in april 2011 kunnen verwachten.

Bleszinski werd gevraagd wat de exacte datum was van de release van Gears of War 3. In de debuut trailer van Gears of War 3 is te zien dat de game in april 2011 zal verschijnen. In het programma vertelde Bleszinski dat de game op 8 april volgend jaar moet uitkomen.

Dat is nu net de datum, die website Edge op haar website had vermeld, als vermoedelijke release van de game vorige maand.

De release van Gears of War 3 werd vanochtend aangekondigd in de show als de meest bewaarde geheim van een game in de game-industrie.

.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer