Geen 3D of Move voor Twisted Metal Nuke

Eerder vandaag berichtten we jullie al dat Twisted Metal Nuke achttien maanden in ontwikkeling is. David Jaffe de grote baas bij ontwikkelstudio Eat Sleep Play heeft zojuist gezegd dat ze geen ondersteuning zullen bieden voor 3D of PlayStation Move. Dit meldt hij zij via zijn Twitter in onderstaande tweet.

3D has to be 60 frames and we are not. We are gonna be rock solid stable but not 60. Move and Twisted don't seem a great fit.

Twisted Metal Nuke moet in de tweede maand van 2011 verschijnen, exclusief voor de PlayStation 3.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?