Geen evil Mickey in Epic Mickey

In 2005 richtte Warren Spector, de bedenker van Deus Ex, de ontwikkelstudio Junction Point Studios op. In 2007 werd deze overgenomen door Disney Interactive Studios om de exclusive Wii game Epic Mickey te ontwikkelen.

In de beginfase van het ontwikkelen was het de bedoeling dat de speler karma -achtige keuzes moet maken. Dan is het aan de speler zelf of deze een goedschikse of een kwaadschikse Mickey speelt. Maar na vandaag is echter besloten dat laatste te schrappen.

We did a focus test that was really eye-opening for me. There was a biker dude saying, 'Oh, I'd never play a Mickey Mouse game,' and then we showed him images of a changed Mickey. I was sitting there thinking, 'You're gonna love what we do,' but he said, 'No! Don't mess with my childhood.'

Volgens Spector beviel de nieuwe Mickey niet. En in de focusgroepen wilde niemand dat Mickey Mouse veranderde, waardoor evil Mickey een exit is.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?