Gerucht: Fable IV wordt een MMO in het universum van Fable

Geplaatst:
Aangepast: 24 juli 2020 12:32

Nieuwe geruchten zijn ontstaan rondom Fable IV. De game zou geen nieuwe Fable-game zijn, maar een MMO die zich afspeelt in het Fable-universum.

De game werd aangekondigd aan het eind van de Xbox Games Showcase en wekte meteen enorm enthousiasme op onder fans. Helaas lijkt het er nu op dat het een next-gen MMO gaat worden in plaats van een nieuwe Fable-game. De MMO gaat zich afspelen in het fantasie universum van Lionhead. Het gerucht is afkomstig van de Franse journalist CronoTK, die zich erover uitliet op Twitter. Diezelfde journalist voorspelde van tevoren de gehele line-up van de Xbox Games Showcase. Dat maakt het wel geloofwaardiger dat hij er meer van weet. Microsoft noemt de aankomende Fable-game 'een geheel nieuwe start voor de RPG-serie'. Veel meer werd er door de ontwikkelaar en studio niet over de game gezegd. De teaser trailer bevestigde dat de game zich weer afspeelt in Albion. En dat de bekende Britse humor niet zal ontbreken.

Fable IV komt uit voor de PC en de Xbox Series X.

Bron: Gamesradar

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fable

Series

Fable

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Playground Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord