Check hier alle The Triple-i Initiative content

Gerucht: Ghost Recon Predator is een geweldadige game

Geplaatst: 21 oktober 2009 17:09
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het is natuurlijk niet helemaal geheim dat Ubisoft aan Ghost Recon deel 4 werkt. Alhoewel de game nog niet officieel aangekondigd is door Ubisoft, dook er onlangs een releaselijst op met Ghost Recon 4 op. Later was deze game ook terug te vinden op het financiële rapport van het eerste kwartaal, waarop stond dat de game werd uitgesteld.

De game zal onder de naam gaan van Ghost Recon: Predator. Door het Australische OFLC rating board wordt deze game echter als gewelddadig beschouwd! Helaas is er verder nog niets bekend van deze game en moeten we het hiermee doen. Zodra er meer informatie is over deze game vindt je het hier op Gameliner.nl.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer