Gerucht: Nieuwe PSP komt eraan

Zojuist is deze maand in het magazine van MCV een advertentie voor het LittleBigPlanet-accessoirespack verschenen. Op het eerste gezicht is daar niets bijzonders aan, maar in de advertentie heeft Sony het over de volgende systemen: PSP-1000, 2000, 3000, 4000 en de PSP Go. Het bijzondere is dat de PSP 4000 nog nooit is verschenen, maar wel staat vermeld.

De advertentie doet vermoeden dat Sony werkt aan een opvolger voor de gewone PSP-reeks, maar Sony zelf heeft nog niets bevestigd. Houd Gameliner dus in de gaten voor meer informatie.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?