Gerucht: Where The Wild Things Are lijkt toch te komen

Op de website van Amaze Entertainment verscheen onlangs een releaselijst met daarop de game Where The Wild Things Are, een jeugdfilm van Spike Jonze. De game is nog niet officieel aangekondigd, maar verschillende geluiden wijzen er toch sterk op dat deze game gaat komen.

Wanneer deze game gaat verschijnen is nog niet bekend. Het is wel bekend dat het voor alle platformen zal gaan verschijnen.

Het boek Where The Wild Thing Are was van schrijver Maurice Sendak, dat een verhaal verteld over een jongen die vanwege kattenkwaad voor straf naar zijn slaapkamer wordt gestuurd. De jongen is kwaad over zijn straf, en wanneer hij fantaseert over een enorm woud wordt zijn fantasie werkelijkheid.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?