God mag niet op Rock Band Network

Met de Rock Band Network van Electronic Arts kunnen Rock Band-artiesten hun musicale hoogstandjes delen met de anderen op het netwerk. Hier zijn een aantal regels aan verbonden, het is dus niet zomaar toegestaan om namen als: 'Bitch', 'Whore', 'Gay', 'Anus' of 'Faggot' te gebruiken.

Ook zijn Christelijke uitlatingen, zoals de naam 'God' of 'Judas' niet toegestaan op de Rock Band Network. Dus wanneer je Judas als naam hebt, dan wordt je gewoon niet toegelaten. Woorden als 'Allah' of 'Mohammed' mogen dan weer wel op het Rock Band Network komen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?