God of War

  • Ontwikkelaar Bend Studio
  • Eerste releasedatum 20 april 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4
  • Genre Actie
  • Gameliner score

God of War ontvangt PlayStation 5-update

Santa Monica Studio heeft aangekondigd dat God of War een PlayStation 5-update heeft gekregen. De update brengt de Enhanced Performance Experience-modus naar de game.

Niet alleen het nieuwe God of War Ragnarök komt naar de PlayStation 5, ook het in 2018 verschenen God of War, die in onze God of War review een perfecte score kreeg, voor de PlayStation 4 is op de next-gen console van Sony te spelen. Deze versie van de inmiddels meer dan twee jaar oude game draaide voorheen op de PlayStation 5 met dezelfde instellingen als op de PlayStation 4, maar daar is nu verandering in gekomen. Santa Monica Studio heeft namelijk een patch voor de PS5-versie uitgebracht waarmee je de game in de Enhanced Performance Experience-modus kunt spelen. Hiermee wordt de originele Performance-modus vervangen door een modus waarbij je een hogere resolutie en framerate krijgt, zonder dat de performance daaronder lijdt. De Enhanced Performance Experience-modus gebruikt namelijk een 2160p-resolutie in combinatie met checkerboard rendering om een 4k-resolutie na te bootsen, zonder de volledige acht miljoen pixels te hoeven renderen. Zo kan de game alsnog in deze resolutie getoond worden met 60fps.

onbekend

God of War is momenteel te spelen op PlayStation 4 en PlayStation 5. De update met de Enhanced Performance Experience-modus is inmiddels beschikbaar.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?