Gratis World of Goo soundtrack

Afgelopen week kwam World of Goo verrassend positief in het nieuws nadat Peter Moore van Electronic Arts aangaf dat ontwikkelaars veel konden leren van deze puzzelgame.

Nu is er weer nieuws naar buiten gekomen en dit keer over de muziek in de game. Muzikant Kyle Gabler heeft de soundtrack gratis op zijn website geplaatst. Deze is verpakt als zip-file.

The majority of the instruments you'll hear are computer instruments, with a few live performances on top to add a bit of warmth.

En wat kan je van de muziek verwachten?

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?