Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Halo 3 in 2009 meest gespeeld op Xbox Live

Het jaar 2009 zit alweer twaalf dagen van ons verwijderd. In 2009 werd Xbox Live massaal gebruikt door Xbox 360-gebruikers. De lijst van twintig favoriete titels op Xbox Live zijn zojuist op onze redactie verschenen. De shooters-games waren het populairst in 2009 en vult dan ook de eerste vijf titels. Hieronder zie je de volledige lijst, aanschouw het resultaat.

1. Halo 3
2. Call of Duty 4
3. Modern Warfare 2
4. Call of Duty: WaW
5. Gears of War 2
6. GTA IV (Purchase and download the full game)
7. Left 4 Dead
8. Halo 3: ODST
9. FABLE II Episode 1 (of 5)
10. BioHazard 5 - Resident Evil 5
11. Halo Wars - Demo
12. RESIDENT EVIL 5
13. Fallout 3
14. UFC 2009 Undisputed Demo
15. Left 4 Dead 2 - Demo
16. Gears of War
17. 1 vs 100
18. Guitar Hero World Tour
19. Guitar Hero III
20. FIFA 09

Of Halo 3 ook weer in 2010 bovenaan zal staan zal moeten blijken. Als het aan Yordi Verkroost ligt dan moet dat vast en zeker goed komen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?