Halo: Reach krijgt verschillende versies

Geplaatst: 23 april 2010 13:17
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Ontwikkelaar Bungie heeft vandaag verschillende versies van Halo Reach bekendgemaakt. De versies zullen extra items bevatten, naast de normale editie natuurlijk.

Zo zal er in de Limited Edition een zak met een dagboek van Halsey meegeleverd worden, plus wat andere papieren waarmee een groot deel van het verhaal wordt verduidelijkt. Naast dat, zal er ook een code voor een exclusieve multiplayer pack worden meegeleverd voor de Convenant Elites.

Als laatste verschijnt de Legendary Edition van Halo: Reach voor 130 euro. Deze Legendary Edition zal samen met de Special Edition worden geleverd, maar bevat als extra een beeld van 25cm hoog met het Noble Team afgebeeld. Daarnaast zal er nog extra armor als multiplayer exclusieve meegeleverd worden voor de Spartans.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer