Hoe vier jij jouw Koninginnedag?

Geplaatst: 30 april 2010 14:05
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Overal in Nederland worden vandaag feesten georganiseerd, waarbij je je vol kan laten gieten met alcohol of met andere troep. Het is vandaag Koninginnedag.
Zo is het ook bij ons op de redactie feest. Verwacht daarom weinig nieuws vandaag, plus dat je niet raar moet op kijken als er morgen ook niet veel staat, want dan moet merendeel bijkomen van een kater.

Voor iedereen die niet aan Koninginnedag onzin doen en die gewoon liever gamed op zijn vrije dag heb ik goed nieuws, want je kunt vanaf vandaag weer meedoen met een nieuwe prijsvraag.

Anyways! Wat heb jij met Koninginnedag viering? Ben jij een echte feestbeest, sta je met je instrument geld te bedelen voor nieuwe games, ga je met je rommel op de vrijmarkt staan of boeit het jou allemaal niks? Misschien mag van jou de hele monarchie wel afgeschaft worden of juist niet?

Deel het met ons, en de leukste reactie krijgt een verrassing thuis gestuurd.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer