Hogere level cap en nieuwe DLC voor Borderlands 2

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Er zal een hogere level cap en nieuwe DLC uitkomen voor Borderlands 2. Gearbox onthulde dit tijdens hun PAX Australië-panel.

De level cap-verhoging zal deel zijn van het tweede Vault Hunter Upgrade Pack. De speler zal zich elf levels hoger kunnen knallen, waarmee het maximum nu level 72 zal zijn. Daarnaast zal er een nieuwe Digistruct Peak Challenge in deze upgrade te spelen zijn. Hierover is nog geen informatie bekend.

Daarnaast werd ook de vijfde campaing-DLC aangekondigd. De uitbreiding zal de naam T.K. Baha's Bloody Harvest krijgen. De DLC zal enkele referenties naar de Zombie Island of Dr. Ned DLC uit de eerste Borderlands bevatten. Zo zal je nog eens vechten met een enorm pompoenmonster genaamd Jacques O'Lantern. Ook werd er onthuld dat er nog één of twee DLC-uitbreidingen in de planning staan voor Borderlands 2. Meer informatie hierover werd niet vrijgegeven.

Het Vault Hunter Upgrade Pack 2 zal voor 31 oktober van dit jaar te verkrijgen zijn. Deze zal voor € 4,99 te downloaden zijn en zal niet inbegrepen zijn bij de Season Pass. Voor het spelen van deze upgrade zal je geen andere DLC nodig hebben. De T.K. Baha's Bloody Harvest-DLC heeft nog geen prijs of releasedatum. Waarschijnlijk zal deze ook niet inbegrepen zijn bij de Season Pass.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Borderlands 2

Series

Borderlands

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Vita

Releasedatum

21 september 2012

Ontwikkelaar

Gearbox Software

Gameliner Awards

-

Lees meer