Inboedel Game Mania nu in veiling

-

Ben jij nog op zoek naar wat merch, bordspellen, flight cases, ruilkaarten en weet ik veel wat nog meer? Dan is dit je kans, de inboedel van Game Mania is namelijk in de veiling gegaan. Dit volgt na de aankondiging van het faillissement van Game Mania en de sluiting van Game Mania's webshop.

Uiteraard is het bijzonder triest, maar wellicht is er nog wat leuks voor je om op te pikken. Flink wat filialen van Game Mania zijn gesloten en een groot deel van de inventaris gaat terug naar de leverancier. Er zijn echter ook onderdelen van de inboedel die in online veilingshuizen onder de hamer gaan. Hierdoor krijg je de kans om statues, collectibles, bordspellen en ruilkaarten van bijvoorbeeld Disney Lorcana voor een prikkie op te kopen.

Gamemania

De veiling loopt nog een aantal dagen. Check de link in de bron voor alle lopende veilingen!

Rudy Wijnberg Mede-eigenaar en Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord