Iron Maiden's Eddie komt naar Dead by Daylight

Geplaatst: 22 februari 2024 22:05
-

Dead by Daylight staat er inmiddels om bekend regelmatig uitstapjes te maken met andere franchises. Zo is vorige maand Alan Wake als Survivor toegevoegd aan Dead By Daylight. De nieuwste samenwerking is echter niet met een andere game of horror franchise.

Dead by Daylight en de legendarische Britse heavymetalband Iron Maiden hebben samengewerkt om het iconische boegbeeld Eddie naar The Fog te brengen in een nieuwe collectie. Bekend van de vele albumhoezen, siert mascotte Eddie's dreigende grijns nu Legendary Outfits voor The Dredge, The Doctor, The Deathslinger en The Oni, geïnspireerd op verschillende Iron Maiden-albums. Zo is de Outfit van The Dredge geïnspireerd op de Eddie van het album X-Factor, is de Outfit van The Doctor geïnspireerd op de Eddie op de cover van het album Powerslave, is de Outfit van The Deathslinger geïnspireerd op het album Stranger in a Strange Land en is de Outfit van The Oni een hommage aan het album Senjutsu. Daarnaast zijn er tour shirts geïnspireerd op Iron Maiden's Killer Realm Tour beschikbaar voor alle originele Survivors. Middels een nieuwe trailer, met Iron Maiden's hit Fear of the Dark als achtergrondmuziek, krijgen we de verschillende Outfits in actie te zien.

De Iron Maiden Collection is nu beschikbaar in Dead By Daylight.

Bron: Behaviour Interactive
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead by Daylight

Ontwikkelaar:

Behaviour Interactive

Uitgever:

Behaviour Interactive

Release:

14 juni 2016

-

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord