Half-Life 3

  • Ontwikkelaar Valve Software
  • Eerste releasedatum Onbekend
  • Platformen Pc
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Is Half-Life 3 bevestigd?

Stuff We Like heeft een interview gehad met Dave Lombardi. Hij is de PR Manager van Valve, ontwikkelaar van de serie Half-Life en de recent uitgekomen The Orange Box. Lombardi heeft, tussen de regels door, een nieuw Half-Life deel aangekondigd. Geen nieuwe episode. Dat wisten we al, maar een compleet nieuwe.

Are there any current plans after Episode 3 to have a Half Life 3?
We haven't announced anything specific, but Half-Life won't end at Episode Three hang on to your crowbars!

Er is verder geen informatie bekend en de kans is ook heel groot dat Half-Life 3 komt over 3 á 4 jaar. Het is een blijft een gerucht, maar waarom zou Valve niet verder gaan met één van 's werelds beste series?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?