Jonge Lara Croft in nieuwe Tomb Raider film

Onlangs verschenen twee films van de populaire Tomb Raider-franchise met Angelina Jolie als Lara Croft in de hoofdrol. De eerste film was een succes. De tweede deed het iets minder dan zijn voorganger.

Zojuist heeft Dan Lim, producer van de nieuwe Tomb Raider film, in een interview verteld dat het verhaal weer terug gaat naar de oorsprong. Met de focus op het personage. Waarin ze helemaal opnieuw beginnen met Lara Croft.

Wie de nieuwe Lara Croft zal spelen in Tomb Raider 3: The Movie is nog niet bekend. We houden je op de hoogte.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?