Check hier alle The Triple-i Initiative content

Killer Instinct 3 komt in 2010

Geplaatst: 31 december 2009 11:09
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Twee jaar geleden leek het er even op dat er in 2008 een nieuwe Killer Instinct zou verschijnen voor de Xbox 360, echter zijn we inmiddels twee jaar verder en is het erg stil rondom deze fighting game van ontwikkelaar Rare.

Ook dit jaar stuurt Rare weer een kerstkaart, waarop gehint wordt naar KI3. Wat deze hints allemaal inhouden weten we nog niet en of het überhaupt een hint is, is ook niet helemaal duideljk. We zien in ieder geval twee bokshandschoenen, met een label met daarop de letters TJ.

Rare komt de laatste tijd met weinig nieuwe games. De laatste games die ze hebben gemaakt voor de Xbox 360 waren Banjo Kazooie en Viva Piniata. Natuurlijk zijn ze ook betrokken geweest bij Avatar. Moet Rare blijven doen waarmee ze mee bezig zijn, of moet het weer games gaan ontwikkelen?

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer