Killzone 2

  • Ontwikkelaar Guerrilla Games
  • Eerste releasedatum 27 februari 2009
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Killzone 2 review verwijderd

In een nieuwsbericht van nog geen negen uur geleden kon je lezen dat de eerste review van Killzone 2 online was verschenen.

Het Zweedse Gothemburg Post had de primeur, maar heeft de review inmiddels van de site verwijderd. Een exacte reden is nog niet bekend, maar vermoedelijk heeft het iets te maken met het verbreken van een embargo rond het plaatsen van een review rond de gehypte game van Nederlandse makelij. Volgens dit embargo zouden er voor februari namelijk geen reviews van Killzone 2 online geplaatst mogen worden. We houden je op de hoogte.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?